Avaa valikko

Hei ja terveiset Huittisista!

Selailet nyt ReipasTalkoot–sivustoa. Olkoon tämä nyt se neljäs lapseni – ensimmäinen onkin Kaisa, toinen Juho ja kolmas ReipasTuote-tuoteperhe. Eihän tässä näin pitänyt käydä, piti vain suunnitella pikku tytölleni kunnon koulureppu, mutta sitten kaikki lähti käsistä…

Olen kasvanut kassien ja pussien keskellä, toiminut kiireapuna niin silkkipainossa kuin pakkaamossakin pienestä tytöstä asti. Kassit ovat kohtaloni ja pohjaton innostuksen lähde. Mikä siis olikaan hauskempaa kuin kehitellä juuri aloittaneena perheyrityksen jatkajana reppumallisto ihanan raikkailla kuoseilla, jatkaa aina tarpeellisiin Jemmoihin sekä muihin arkea helpottaviin tuotteisiin. Ihmislapseni Kaisa ja Juho ovat toimineet vuosien varrella testaajina, ideoijina sekä kriitikoinakin kaikelle ReipasTuotteen tekemiselle – kuten myös iso joukko muita lapsia ja käytännönläheisiä aikuisia. Jokainen tuote on tarkkaan mietitty, ja Merja Palin on luonut niille raikkaan ilmeen, jonka kassimattilaiset sitten ovat toteuttaneet.

Lasten lukuisten harrastusten kautta olen tutustunut jatkuvaan varainkeruuseen – keinot ovat välillä vähissä ja vanhempien motivaatio nollissa, kun vuodesta toiseen yritetään sukulaisille ja työkavereille myydä samoja tuotteita. Tästä syntyikin idea siitä, että jo hyviksi havaitut ReipasTuotteet voisivat olla mukana talkoissa.

Näin huittislaisena perheyrittäjänä koen tärkeäksi myös sen, että voimme avoimesti kertoa miten ja missä tuotteemme ovat valmistettuja. No näin siinä sitten kävi…aika kivasti kuitenkin. Nyt ei muuta kuin mukaan talkoisiin!

Terveisin
Kati Kassimatista

Mistä on hyvät talkoot tehty?

Hyvistä tuotteista, innokkaista ja aktiivisista myyjistä sekä talkoohengestä… ReipasTalkoiden tuotteilla on tarkoitus kerätä jonkun nimissä rahaa – rahaa siihen, että päästään leirikouluun, luokkaretkelle, pelireissulle, laulukilpailuun, huvipuistoon tai vaikka saadaan hankittua kyläkoulun pihalle uudet keinut.

ReipasTalkoilta löydät kattavan valikoiman erilaisia tuotteita niin kotiin, vapaa-aikaan kuin lahjaksi. Jokaisen tuotteen kohdalle on myös merkitty kuinka paljon tuottoa kustakin tuotteesta tulee talkoisiin. Myytävät tuotteet ovat myös täsmälleen saman hintaisia kuin mitä ne ovat ReipasTuotteen verkkokaupassa.

Jokaisesta tuotteesta myyvä osapuoli saa vähintään 30% tuoton, eikä mitään lähetyskuluja tms. synny.

Missä on ReipasTalkoot tehty?

ReipasTalkoiden takana on huittislainen perheyritys Kassimatti Oy. Yli 30 vuotta alalla toiminut yritys on vuosien saatossa valmistanut miljoonia tuotteita suomalaisille kuluttajille – yleensä nimettömänä alihankkijana, mutta nyt omalla brändillä. Meidät tunnetaan alalla luotettavana ja laadukkaana toimijana – asiakkaamme koostuvat pääosin yritysasiakkaista, joille teemme räätälöityjä erikoistuotteita tai omia mallistoja.

Huittisten toimipisteessä, tuotannon alkupäässä ja konttorissa työskentelee 10 henkilöä. Kaikki tuotteet suunnitellaan, leikataan ja silkkipainetaan Huittisissa. Tuotteiden kokoonpano on tapahtunut jo vuodesta 1991 asti omalla tehtaallamme Pavlovskissa, Venäjällä. Tehtaalla työskentelevillä aikuisilla ompelijoillamme on takanaan pitkä työsuhde ja ylpeys suomalaisesta työnantajasta. ReipasTalkoot-tuotteet varastoidaan ja pakataan Huittisissa. Lisää tietoa yrityksestämme: www.kassimatti.fi

Satakuntalaisena perheyrityksenä tunnemme yhteiskuntavastuumme ja toteutamme sitä käytännössä ilman korulauseita.